Hirdetés

vidampark.lap.hu / Magyar vidámparkok

Magyar vidámparkok

Magyar magánberuházó építi fel Újbuda - és Budapest - új vidámparkját a 18-as villamos végállomásánál, a Duna mellett 13 hektáron a Blikk [1] információi szerint. A szórakoztató intézmény inkább hasonlít majd a nyugat-európai parkokra, mint a 80-as éveket idéző városligeti létesítményre, írják. Nemcsak hullámvasút és körhinta lesz, de síelni is lehet egy 14 méteres dombon, vagy csónakban lesiklani egy vízesésen. A beruházó cég 20 évre vette bérbe a XI. kerületi önkormányzattól a területet.

Konkurenciát kap a városligeti vurstli, új vidámpark épül Újbudán, magántőkéből – tudta meg a Blikk.

MiniCity a Nyugatinál! Interaktív kiállítás, családi program, ahol a kicsik belekóstolhatnak szüleik világába. A gyerekek a méretükre szabott környezetben belebújhatnak a felnőttek bőrébe és kipróbálhatnak különböző állásokat, például: hírmondó, orvos, autószerelő. Játékosan ismerkedhetnek meg a nagybetűs ÉLET-tel.

HirdetésGyerekdal.hu - gyeredalok szövege, videó, kotta, akkordok
Meghatározás:

Egy terület, ahol ötletes szerkezetek szórakoztatják a népet. Tipikus vidámparki játékok: hullámvasút, óriáskerék, dodzsem, körhinta, barlangvasút, elvarázsolt kastély, ...

Egy terület, ahol ötletes szerkezetek szórakoztatják a népet. Tipikus vidámparki játékok: hullámvasút, óriáskerék, dodzsem, körhinta, barlangvasút, elvarázsolt kastély, ...

Szponzorált hirdetések

eXTReMe Tracker

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Magyar vidámparkok
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés